Ko govorimo o šolskih potrebščinah iz nas govorijo izkušnje

V podjetju Kopija-nova smo pri opravljanju storitve organizirane oskrbe z delovnimi zvezki in šolskimi potrebščinami pred več kot 17 leti zaznali, da tržišče nudi šolske potrebščine nesorazmerne kvalitete in cene. To je pri nas vzbudilo potrebo, da šolarjem in njihovim staršem ponudimo šolske potrebščine visoke kakovosti, po sprejemljivi ceni ter da pri tem v največji možni meri odpravimo zaznane pomanjkljivosti obstoječih izdelkov na slovenskem trgu.

 

Temeljijo na znanju pridobljenem v 23. letih prodaje šolskih potrebščin

Na področju prodaje šolskih potrebščin v Sloveniji delujemo že več kot 23 let. V tem obdobju se na področju šolskih potrebščin vseskozi izpopolnjujemo tako iz vidika poznavanja izdelkov na trgu kot iz vidika izkušenj pri prodaji šolskih potrebščin. To nam daje trdne temelje pri razvijanju izdelkov in oblikovanju prodajnega programa šolskih potrebščin Ajda.

 

 Nakup izdelkov Ajda

 

So rezultat znanja in priporočil slovenskih šolnikov

Pri opravljanju organizirane oskrbe z delovnimi zvezki in šolskimi potrebščinami smo v stalnem stiku s slovenskimi šolniki. Njihovo poznavanje šolskih potrebščin za nas predstavlja dodaten argument pri razvoju šolskih potrebščin Ajda. Že razvite šolske potrebščine Ajda pa pri šolnikih tudi konstantno preverjamo in jih na tej osnovi tudi konstantno posodabljamo.

 

Zagotavljajo Sloveniji prilagojene izdelke, zaradi rednega dela s šolami in slovenskimi šolami

Šolske potrebščine Ajda razvite po priporočilih slovenskih šolnikov zagotavljajo izdelke, ki poudarjajo natančno tiste atribute, ki so pomembni za delo slovenskih šolarjev, po pričakovanjih in zahtevah njihovih slovenskih učiteljev.

 

Zagotavljajo kakovostne izdelke, ob rednem prejemanju povratnih informacij s strani šolnikov, staršev in otrok

Šolske potrebščine Ajda so torej premišljeno razviti izdelki, ki zagotavljajo popolno uporabnost. Seveda pa izjemen poudarek namenjamo tudi kakovosti izdelkov. Tako ob prejemanju povratnih informacij s strani šolnikov, otrok in njihovih staršev, skrbimo za optimalno kvaliteto izdelkov, ki zagotavlja, da so šolske potrebščine Ajda tudi zelo vzdržljivi izdelki ob upoštevanju različnih dejavnikov. Tako z gotovostjo poudarjamo odlično razmerje med uporabno vrednostjo, kvaliteto in ceno šolskih potrebščin Ajda.

 

Zagotavljajo sodobne izdelke, ob rednem spremljanju svetovnih trendov

Pri proizvodnji šolskih potrebščin Ajda se zelo trudimo ponuditi izdelek, ki je tudi privlačen na pogled in s karakteristikami, ki šolske potrebščine Ajda postavljajo ob bok svetovno priznanim blagovnim znamkam.

 

Kje kupiti šolske potrebščine Ajda?

 

image5 image5  
image5